søndag den 25. marts 2012

Udstilling




 Så er jeg tilbage på bloggen igen med spændende nyheder.
Jeg udstiller nemlig nogle af mine billeder hos min optikker i Gråsten.
Var henne hos hende i mandags med et lille udvalg af mine malerier og tegninger så hun kunne vælge dem ud hun bedst kunne lide og som passede bedst i butiksvinduerne og på væggene.
Da vi havde aftalt, sidst da mine linser skulle tjekkes, at jeg skulle komme forbi i denne her uge med mine billeder, blev jeg så glad og begejstret at jeg satte mig ned og tegnede et par "øjn-inspirerede" billeder, nemlig "Øjne på stilke" og "Augapfel" som de blev helt vildt begejstret for i butikken.
Så de fik, sammen med nogle af de andre af mine mindre billeder, en flot æresplads i butiksvinduerne og de større billeder kom ind på væggene i butikken.
Elsebeth(min optikker) havde oven i købet købt en masse små staffelier til at stille mine billeder på og nogle helt bitte små staffelier til at sidde briller på, hvad jeg synes ser rigtig smart og kunstnerisk.
Jeg synes personligt at butiksvinduerne der er dekoreret med mine billeder, forårsblomster, briller på  små staffelier og rundt omkring mine billeder ser super flot ud
Men døm selv :






Jeg ved godt mine fotos ikke er så super, men solen ville jo simpelthen ikke holde op med at skinne, og det var jo sådan set også dejligt bare ikke hvis man vil tage billeder af butiksruder men i kan jo selv tage forbi Gråsten og tage et kig. Jeg udstiller der nemlig fra denne uge og de næste 3uger med. Så tag forbi
Profil Optik i Gråsten Slotsgade 4
og få jer et kig udvendig og indvendig i butikken.

Og så blev både Elsebeth og jeg interviewet og taget billeder af i torsdags. Det skulle komme i avisen i næste uge, så det bliver spændende at se! Men mere om det i næste uge. 
Forsat en god solskins weekend til jer alle.

onsdag den 14. marts 2012

Lidt stilstand på tegnebloggen

 Jeg har lige min veninde og hendes datter boende igen, så det er derfor der ikke lige sker så synderligt meget på min blog lige for tiden.
februar-måneds udfordring bliver lidt forsinket og kommer først på bloggen efter de er rejst igen denne her weekend.